Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (2024)

Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

642 followers

  • Report this post

2

Like Comment

To view or add a comment, sign in

More Relevant Posts

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    Trots op onze zesde en tevens laatste workshop op het ONZ jaarsymposium 'Die grote mond moet de school uit' gegeven door ton van haperen. Ton van Haperen bekend van onder andere zijn column in het blad van de AOb, een optreden bij WNL, maar ook vakdidacticus Economie aan het ICLON laat in deze workshop zijn didactische aanpak omtrent dit thema zien. Mocht je al eens met hem hebben willen praten of discussiëren over een thema, laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan. Schrijf je direct in via deze link voor het ONZ jaarsymposium over de Toegenomen Agressie in het Onderwijs: https://lnkd.in/e2UsHCrtVind hier meer informatie over het symposium: https://lnkd.in/ejJBPKvh

    • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (4)

    14

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    Laatste kans om je aan te melden voor het ONZ jaarsymposium aanstaande vrijdag 31 mei over de Toegenomen Agressie in het Onderwijs. Meld je direct aan via deze link: https://lnkd.in/e2UsHCrtWe hebben als keynote speaker Ismail Aghzanay. Workshops van experts in het veld: Robin van Wieringen, Faysal Maatoug, Frank Planten, Edwin van Rijswijk en ton van haperenSchrijf je direct in via onderstaande link als je dit nog niet gedaan hebt:https://lnkd.in/emNcSaXVVoor meer informatie, lees hier verder: https://lnkd.in/gVmAMNkVIk hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen!

    Aanmelden voor ONZ activiteiten fd24.formdesk.com

    2

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    Dit wil je niet missen. Als je wilt weten hoe de georganiseerde criminaliteit op een vrij gemakkelijke manier scholen infiltreert moet je hier zeker naar komen luisteren. Je krijgt ogen openende signalen en manieren te horen waarvan het grootste deel van de docenten, teamleiders, rectoren en ondersteunend personeel niet op de hoogte is. Schrijf je via deze link direct in voor het ONZ Jaarsymposium over de Toegenomen Agressie in het onderwijs: https://lnkd.in/e2UsHCrtJennifer van den Broek gaat ons als tweede keynote speaker meenemen in haar onderzoek naar jongeren die in de georganiseerde criminaliteit terecht komen. Scholen krijgen onvermijdelijk te maken met (georganiseerde) jeugdcriminaliteit, maar wat doe je dan als school? Op welke manieren krijgen scholen te maken met georganiseerde (jeugd)criminaliteit? En hoe kunnen scholen tijdig de signalen herkennen wanneer een leerling betrokken raakt bij georganiseerde (jeugd)criminaliteit? Lees hier meer over de andere keynote speaker en experts uit het veld die workshops geven: https://lnkd.in/ejJBPKvh

    • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (10)

    8

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    🏆 Winnaars Leidse Wetenschap en Debatdag 2024Commerciële DNA-testen worden steeds goedkoper en bedrijven proberen via "gene-fluencers" jongeren te bereiken op TikTok. Alleen hoe betrouwbaar en bruikbaar zijn deze testen?! Hierover gingen ruim 100 scholieren met elkaar in debat op de Leidse Wetenschap en Debatdag op 24 april op de Hogeschool Leiden.Om verdieping van het debat te krijgen verzorgden experts van het LUMC, Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en de Gezondheidsraad mini-colleges voor de leerlingen over de technologie, risico's en ethiek van commerciële DNA-testen. https://lnkd.in/eN_rG7_whttps://lnkd.in/eE6xSpjUDit project is een samenwerking van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) met de DebatUnie, DNA in Beeld en Hogeschool Leiden met steun van de Gemeente Leiden.

    • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (13)

    10

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    En we blijven doorgaan met het aankondigen van nieuwe workshops voor het jaarsymposium van 31 mei over de Toegenomen Agressie in het Onderwijs.Mocht je het nog niet hebben gedaan; meld je direct aan via de volgende link: https://lnkd.in/e2UsHCrtDe vijfde workshop wordt verzorgd door Debat en Wetenschap in de Klas:Verschillen vergroten of overeenkomsten opzoeken?Door debatteren anders leren.Verschillen springen vaak in het oog als je aan de oppervlakte blijft, maar graaf je ietsje dieper zul je al snel merken dat er juist meer overeenkomsten te vinden zijn. De kunst is om verschillen deels te accepteren en even te laten voor wat ze zijn en de ruimte te vinden om te zien wat ons met elkaar verbindt.Het onderwijsinnovatieproject "Debat en wetenschap in de klas" zorgt voor verdieping in het debat met voorbeelden uit de wetenschap. Plus laten we leerlingen zien wat we kunnen leren uit het verleden met een debatonderwerp uit de actualiteit.Speciaal voor dit symposium een debatworkshop voor docenten om moeilijke onderwerpen in de klas nu eens anders te benaderen.Debat en wetenschap in de klas: Debat en Wetenschap in de klas 2022-2024 | ONZ (https://lnkd.in/gMBgz7iJ)

    • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (17)

    8

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    Zojuist is de vierde workshop van het ONZ jaarsymposium over de toegenomen agressiviteit in het onderwijs bekend gemaakt.Schrijf je direct in via deze link:https://lnkd.in/emNcSaXVLees hieronder de inhoud van het symposium tot nu toe bekend:Het symposium wordt geopend doorKeynote spreker Ismail Aghzanay(auteur van het boek ‘Het geheim van de leraar’, Leraar van het jaar 2018 Rotterdam en Leraar van het jaar 2021 Nederland). Ismail is een bevlogen en krachtige spreker! Hij inspireert mensen in het onderwijs en werkt vanuit kennisbronnen en ervaringen.Workshop ‘Straatcultuur versus schoolcultuur’door Robin van Wieringen. Tijdens deze workshop gaan we de belevingswereld van jongeren verkennen onderzoeken hoe we gedragsverandering kunnen bewerkstelligen. Hierbij zullen we gebruikmaken van diverse tools om gesprekken te voeren over het morelekompas.(www.rolincoaching.com)Workshop ‘Stoorzender podium geven’door Faysal Maatoug. Dominante karakters in de klas kennen we allemaal. Zijn het de stoorzenders van de les of de leiders van morgen? Hoe kun je ze bereiken en coachen tot charismatisch voorbeeld in de klas.(https://teacherskills.nl/)Workshop‘Onder mijn ogen’door Frank Planten. Als onderwijsmedewerker zul je soms een onderbuikgevoel hebben bij bepaalde situaties. Is hier sprake van ondermijning? Welke signalen duiden op criminele uitbuiting? Zit iemand onder jouw ogen klem in de wereld van georganiseerde criminaliteit? In de workshop “Onder mijn ogen” krijg je daarop een antwoord, leer je de signalen te herkennen en erkennen, te koppelen en eventuele actie te ondernemen.(www.ondermijnogen.nl)Workshop ‘Omgaan met de emotionele gevolgen van agressie of

    Aanmelden voor ONZ activiteiten fd24.formdesk.com

    5

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    De vierde workshop voor het komende ONZ jaarsymposium over de Toegenomen Agressie in het Onderwijs 31 mei aanstaande is bekend. Meld je direct aan via de link: https://lnkd.in/e2UsHCrtWorkshop: Omgaan met de emotionele gevolgen van agressie of (verbaal) agressief gedragVoor deze workshop hebben wij specialist Edwin van Rijswijk, weerbaarheidsprofessional en eigenaar, van Trots & Weerbaar vast kunnen leggen.Namens Trots & Weerbaar komt hij ons helpende inzichten geven op de vragen:-Hoe uw emotie werkt en hoe de emotie werkt bij de agressor;-Hoe rust en controle te behouden op het moment dat ik te maken krijg met agressie;-Ook komt antwoord op de vraag : “Waarom weet ik altijd achteraf hoe ik wel had moeten handelen?!”.Trots & Weerbaar is gespecialiseerd in weerbaarheidstrainingen voor volwassenen. Voor werkgevers, werknemers en teamtrainingen zijn er weerbaarheidstrajecten en teamtrainingen ontwikkeld die zowel preventief- als educatief werken en ook in worden gezet bij herstel van arbeidsziekte zoals een burn-out. Al met al de ideale partij die onze mentale weerbaarheid en veerkracht een boost komt geven. https://lnkd.in/dxeT8jNU

    • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (23)

    3

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ)

    642 followers

    • Report this post

    Inmiddels is er weer een workshop bekend voor het komende ONZ jaarsymposium over de Toegenomen Agressie in het Onderwijs 31 mei aanstaande waar iedereen zich nog steeds voor kan aanmelden.Workshop: "Onder mijn ogen" gegeven door Frank PlantenAls onderwijsmedewerker zul je soms een onderbuikgevoel hebben bij bepaalde situaties. Is hier sprake van ondermijning? Welke signalen duiden op criminele uitbuiting? Zit iemand onder jouw ogen klem in de wereld van georganiseerde criminaliteit? In de workshop “Onder mijn ogen” krijg je daarop een antwoord, leer je de signalen te herkennen en erkennen, te koppelen en eventuele actie te ondernemen.Alles door een interactief spel in groepjes te spelen, waarin je één schooljaar de drie studenten Eddie, Tony en Eva volgt. Door het bekijken van fragmenten die in en rondom de school waarneembaar zijn, het beantwoorden van vragen en het spelen van kennisspelletjes kom je tot de benodigde kennis en informatie omtrent criminele uitbuiting en ga je vanaf dat moment anders kijken naar de jouw toevertrouwde jongeren.Schrijf je hier direct in: https://lnkd.in/e2UsHCrt

    • Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (26)

    23

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (28)

Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (29)

642 followers

View Profile

Follow

Explore topics

  • Sales
  • Marketing
  • Business Administration
  • HR Management
  • Content Management
  • Engineering
  • Soft Skills
  • See All
Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) on LinkedIn: Havo-4 leerlingen Havo Bèta programma knutselen rommelrobots, onderzoeken… (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6440

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.